Ahlafors IF

Referat: Älvängens IK - Ahlafors IF

En rent magisk majkväll och derby inför drygt 200 åskådare, det kan inte bli mycket bättre.
Jo, möjligtsvis då att vinna och gå upp i serieledning och så blev det dessutom.
En stabil insats där vi äger matchen redan från första minuten. Även om det inte var någon av de bättre insatserna för året var det närmre 8-0 än 4-1. Vår knappa junior Klara i målet kunde inkassera sin enklaste nolla någonsin, men en nolla är alltid en nolla oavsett. Andra halvleken klart bärtre spelmässigt, första halvleken kändes darrig och många felpass i icke träningda lägen. Även en riktigt bra domare för omväxling skull, som höll en bra nivå matchen igenom. Det vill säga att han dömde enligt den regelbok som gäller för alla. En del andra domare har tydligen en egen regelbok för damfotboll där man inte får nudda varann vilket bara är tröttsamt. Nu är det matchuppehåll till och med den 26/5 då IF Warta kommer på besök, då tar gör vi de mål som inte gjordes ikväll. Tack till kioskpersonalen, spelarna vid grillen och Tomas Karlsson som gjorde comeback som speaker.
Även ett stort tack till de flicklag som kom ner och hejade på tjejerna ikväll, helt underbart att se och höra dem heja fram sina äldre klubbkamrater. En kväll att minnas!

ÄIK dam-Ahalfors IF 4-0 (2-0)
1-0 Ebba Sporrong assist Vilma Winberg
2-0 Vilma Winberg (straff)
3-0 Ebba Sporrong assist Annie Karlsson
4-0 Ebba Sporrong assist Amanda Gustavsson